Home > Over ons > Nieuws

AgroVision officieel dealer CowManager Sensor

30-06-2017

Vanaf 1 juli is AgroVision officieel en volledig dealer van CowManager Sensor. AgroVision neemt voor de Nederlandse en Belgische markt zowel Sales als support voor haar rekening.

AgroVision Businessunitmanager melkveehouderij Gerrit Braakman vertelt ‘We hebben ervoor gekozen om dealer van CowManager Sensor  te worden, omdat het systeem perfect aansluit op onze oplossingen. De combinatie van beide is zeer sterk en biedt de veehouder de juiste handvaten om zijn bedrijf te managen’.

Sensor

CowManager is een sensor voor koeien, die gedrag, vreet- en  herkauwbewegingen,  combineert met temperatuursmetingen. De sensor is eenvoudig in het oor te zetten en geeft veehouders een attentie indien er een koe ziek of tochtig is. Sinds de markt introductie in 2012 gebruiken steeds meer veehouders wereldwijd het systeem. Onze koppelingen met managementsystemen zorgen ervoor dat CowManager goed te implementeren is in het dagelijks management.

‘Onze CowManager Sensor is de afgelopen Jaren sterk doorontwikkeld en biedt zeer accurate monitoring van koegezondheid, vruchtbaarheid en voeding’ legt de oprichter van het bedrijf Gerard Griffioen uit. We zijn erg blij met deze stap in de samenwerking met AgroVision, omdat we hen als een vertrouwde en bekende partner zien die uitermate geschikt is om de Nederlandse markt te bedienen.

De software van AgroVision werkte al prima samen met de sensoren van Cowmanager. Nu is het voor de melkveehouder heel eenvoudig om software en hardware onder één dak aan te schaffen. Het Agis product wordt vanaf heden verhandeld onder de naam CowVision SensOor.